12 MART İSTİKLAL MARŞI’NIN KABULÜ

11 Mart 2023
18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ
22 Mart 2023

Ortaokul öğrencilerimizin hazırlamış olduğu 12 Mart İstiklal Marşı’nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma programı Çok Amaçlı Salonu’muzda İstiklal Marşı’mızın okunmasıyla başladı. Akabinde Sosyal Bilgiler Öğretmenimiz Nurgül Uysal Mehmet Akif Ersoy ve İstiklal Marşı’mız adlı konuşmasını gerçekleştirirken Ortaokul Müdür Yardımcımız Serdar Tefci günün anlam ve önemini belirten konuşmayı gerçekleştirdi.

7-A sınıfı öğrencimiz İlke Işık’ın hazırlamış olduğu İstiklal Marşı videosu büyük beğeni toplayarak sahneyi 5-C korosuna ve oratoryo gösterisine bıraktı.

Program izleyenlere duygu ve coşku dolu anlar yaşattı. Öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi gösterdikleri performanstan dolayı kutlar başarılarının devamını dileriz.