Okulumuzda anasınıfından liseye öğrencilerimizin yaşlarına ve gelişimlerine bağlı şekilde yapılandırılmış modern spor alanlarımızda Beden Eğitimi, Cimnastik, Bale ve Dans dersleri verilmektedir.
Okulumuz bünyesinde 1 adet açık kum futbol sahası, 1 adet açık voleybol sahası, 1 adet kum atlama pisti, 2 adet çok kullanımlı açık spor sahası, 1 adet çok kullanımlı kapalı spor salonu, 1 adet cimnastik salonu, 1 adet bale-dans salonu ve 1 adet de egzersiz salonu bulunmaktadır.
Okulumuz bünyesinde bulunan 2 adet cimnastik sınıfımızdan bir tanesi anasınıfımızda diğeri de spor salonumuzdadır.
Ayrıca 2017-2018 eğitim öğretim yılından itibaren Fiba standartlarına göre düzenlenen kapalı spor salonumuz ile öğrencilerimizin spor alanında gelişimleri devam etmektedir.