TED Isparta Koleji'nde öğrencilerimizin sağlığı bizim için son derece önemlidir.
Öğrenci ve kolej personeline sağlanan koruyucu ve geliştirici sağlık hizmetleri bulunmaktadır. Okulumuz içerisinde sürekli acil müdaheleleri ve küçük tedavileri yapabilecek sağlık personelinin bulunduğu revir bulunmaktadır.

Okula başlayan her öğrencinin sağlık bilgileri kayıt altına alınmakta ve her yıl tüm öğrencilerin boy-kilo ölçümleri, göz ve diş sağlığı taramaları yapılmaktadır. Sağlık taramalarının sonuçları velilerle paylaşılmaktadır. Öğrencilerin tedavilerinin okulda devam etmesi gereken durumlarda, okula gönderilen ilaçlar revirde muhafaza edilmekte ve ilgili zamanda öğrencilere okul hemşiresi tarafından verilmektedir. Belirli dönemlerde ve ülkeyi etkileyen olası salgın durumlarında öğrenci ve çalışanlara yönelik bilgilendirme toplantıları düzenlenmektedir. Sağlık eğitimleri öğrencilerin yaş grupları dikkate alınarak öğretmenler ile işbirliği içerisinde gerçekleştirilmektedir.