2001-2002 eğitim yılında 30 öğrenci, 8 idareci-öğretmen ile faaliyete geçen okulumuz 2010 – 2011 Eğitim ve Öğretim yılında TED Isparta Özel Lisesi'nin de açılmasıyla daha da güçlenmiş; zengin ve sportif aktiviteleri, sınavlarda gösterdiği yüksek başarı oranları, gelişimsel odaklı rehberlik anlayışı ve öğrenci başarısını destekleyen danışman öğretmen sistemi ile Isparta'da örnek bir eğitim kurumu haline gelmiştir. TED Isparta Koleji okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lise seviyelerinde eğitim vermektedir. 2014-2015 Eğitim öğretim yılından itibaren Eğirdir yolu üzeri 2.km de bulunan ve mimari açıdan “Türkiye’nin En İyi Eğitim Projesi” ödülünü alan yeni kampüsümüzde 800’e yakın öğrencimiz ve güçlü eğitim kadromuz ile yeni başarıları hedefleyerek yola devam etmekteyiz.

Okulumuz 2010 – 2011 Eğitim ve Öğretim yılında TED Isparta Özel Lisesi’nin de açılmasıyla daha da güçlenmiş; zengin ve sportif aktiviteleri, sınavlarda gösterdiği yüksek başarı oranları, gelişimsel odaklı rehberlik anlayışı ve öğrenci başarısını destekleyen danışman öğretmen sistemi ile Isparta’da örnek bir eğitim kurumu haline gelmiştir.