TED Isparta Koleji

2000-2001 eğitim yılında 30 öğrenci, 8 idareci-öğretmen ile faaliyete geçen okulumuz 2010 – 2011 Eğitim ve Öğretim yılında TED Isparta Özel Lisesi'nin de açılmasıyla daha da güçlenmiş; zengin ve sportif aktiviteleri, sınavlarda gösterdiği yüksek başarı oranları, kusursuz rehberlik hizmeti ve öğrenci başarısını destekleyen danışman öğretmen sistemi ile Isparta'da örnek bir eğitim kurumu haline gelmiştir.

2014-2015 Eğitim öğretim yılından itibaren Eğirdir yolu üzeri 2.km de bulunan ve ulusal çapta tasarım ödüllü yeni kampüsümüzde eğitim öğretime devam etmekteyiz Bugün 700'e yaklaşan öğrencimiz ve güçlü eğitim kadromuz ile yeni başarıları hedefleyerek yola devam etmekteyiz.

2000-2001 eğitim yılında 30 öğrenci, 8 idareci-öğretmen ile faaliyete geçen okulumuz 2010 – 2011 Eğitim ve Öğretim yılında TED Isparta Özel Lisesi’nin de açılmasıyla daha da güçlenmiş; zengin ve sportif aktiviteleri, sınavlarda gösterdiği yüksek başarı oranları, kusursuz rehberlik hizmeti ve öğrenci başarısını destekleyen danışman öğretmen sistemi ile Isparta’da örnek bir eğitim kurumu haline gelmiştir.

Bugün 800’e yaklaşan öğrencimiz ve güçlü eğitim kadromuz ile yeni başarıları hedefleyerek yola devam etmekteyiz.

no-repeat;center top;;

auto