Fiziki Yapı

Okulumuz genel hatlarıyla yarım ay şeklindedir. Oditoryum, Lise, Ortaokul, İlkokul ve Anaokulumuz yarım ayı oluşturan bir bütünün parçaları şeklindedir. Lise ve Ortaokul binalarımız derslik sistemine göre, İlkokul ve Anaokulu binamız sınıf sistemine göre yapılmıştır. Her zümre gurubuna oda ayrılmıştır, her blok binamız içinde birer adet akıllı sınıf bulunmaktadır. Anasınıfları tek katlı merkezinde tropik bahçesi bulunan, branş sınıfları, yemekhanesi, sınıf terasları ile eğitim ve öğretime uygun olarak planlanmıştır. Her okulumuz için PDR servisi, veli görüşme odası, toplantı salonları, revir, idareci odaları, laboratuvarlar, müzik sınıfları, resim ve drama atölyeleri, aynalı ve jimnastik salonları, 3D sınıfı, beden eğitim salonu, yarı olimpik üzme havuzu, kapalı spor salonu ve oditoryum mevcuttur.
Akademik Destek Çalışmaları Okulumuz öğrencileri için bireysel destek programları ve etüt çalışmaları yapılmaktadır. 4 – 9 sınıf öğrencilerimize cumartesi günleri ücretsiz akademik kurslar uygulanmaktadır. Öğretmenlerimiz hafta sonu kurslarından ücret almıştır. LYS sınavına yönelik 8.sınıflarımıza 4 haftalık yoğunlaştırılmış kamp uygulamasına gidilmiştir. Ölçme Değerlendirme birimi denetiminde okulumuz öğretmenleri tarafından hazırlanmış soru bankaları ile ortaokul öğrencilerimiz sene başında belirlenmiş tarihlerde sınavlara katılmışlardır. YKS’ye yönelik 12.sınıflarımıza yönelik sene başında belirlemiş olduğumuz yayınevlerinin sınavlarına okulumuzda katılmışlardır. 12.sınıflarımıza 4 haftalık yoğunlaştırılmış kamp uygulamasına gidilmiştir.
YEMEK, ULAŞIM, SAĞLIK VE GÜVENLİK HİZMETLERİ Okulumuzda yemek hizmeti Sofra Firması tarafından gıda mühendisi kontrolünde sağlanır. Anasınıflarında sabah kahvaltısı, öğle yemeği ve beslenme hizmeti sunulmaktadır. İlkokul-Ortaokul ve Lise de sabah kahvaltısı hariç diğer hizmetler uygulanmaktadır. Yemek menüsü her ay düzenli olarak gıda mühendisi tarafından hazırlanarak web sitesinde güncellenerek yayınlanır. Sağlık hizmeti okulumuzda mesai saatleri içerisinde bulunan sağlık görevlisi tarafından sağlanmaktadır. Ulaşım hizmeti Ser-Tur firması tarafından gerçekleşmektedir. Güvenlik hizmeti 24 saat kontrollü olarak vardiyalı olarak yürütülmektedir.4 güvenlik görevlisi hizmet vermektedir. Yerleşkemiz 45 güvenlik kamerası tarafından kontrollü bir şekilde güvenlik elemanları tarafından izlenmektedir.