12. Sınıf Öğrencilerimizden Ece Rana Sökel, San Francisco Minerva Üniversitesi Bilgisayar Bilimleri Bölümünden Yüzde 90 Bursla kabul aldı.

Lise Öğrencimiz Halit Tuğra Çelik, 2023 TÜBİTAK Bilim Olimpiyatları Bilgisayar Dalı 1. Aşama Sınavını Geçti!
3 Ağustos 2023
Ortaokul Öğrencileri Yaz Tatilini Verimli Bir Şekilde Geçirmeye Devam Ediyor..
19 Ağustos 2023
3 Ağustos 2023
Ortaokul Öğrencileri Yaz Tatilini Verimli Bir Şekilde Geçirmeye Devam Ediyor..
19 Ağustos 2023

12. Sınıf öğrencilerimizden Ece Rana Sökel, San Francisco Minerva Üniversitesi Bilgisayar Bilimleri bölümünden yüzde 90 bursla kabul aldı.

9.sınıftan itibaren yurtdışında okumayı hedefleyen öğrencimiz, uluslararası danışmanlık ofisimizin rehberliğinde katıldığı MUN ( Model Birleşmiş Milletler) ve GCC( Dünya Vatandaşlığı) Kulüpleri, TOEFL IBT kurs programlarıyla portfolyosunu güçlendirdi.

Öğrencimizi hedeflerini gerçekleştirdiği için tebrik ediyoruz ve üniversite yaşamında başarılar diliyoruz.