2. Sınıflar Dil Gecesi

3 Haziran 2023
5. Sınıflar Dil Gecesi
6 Haziran 2023

YABANCI DİLLER BÖLÜMÜNÜN DÜZENLEMİŞ OLDUĞU DİL GECEMİZDE 2.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ SAHNEDE BİRBİRİNDEN ETKİLİ PERFORMANSLAR SERGİLEDİLER
Öğrencilerimizin özellikle İngilizce konuşma ve yazma becerilerini geliştirmek, kendilerini topluluk önünde ifade edebilmede özgüven kazandırmak, takım çalışmasının önemini vurgulamak adına bu yıl İngilizce derslerimizi yıl boyunca sürdürdüğümüz drama etkinlikleriyle güçlendirdik. Bu etkinlikler kapsamında öğrencilerimiz kimi zaman kendi oyunlarını yazdılar, kimi zaman ses çalışmaları yaptılar, işbirliği gerektiren oyunlarla empati kurma, karşı fikre saygı duyma, sabırlı olma, duygu kontrolü gibi bir çok konuda çeşitli tecrübeler edindiler.
2. Sınıf öğrencilerimiz tüm bu çalışmalarının ürünü olarak ‘Jack and the Beanstalk’ ve ‘Goldilocks and the three Bears’ isimli oyunlarını okulumuzun sahnesinden velilerinin önünde büyük bir coşkuyla sergilediler.