2023 Lise Mezuniyet Töreni

TED ISPARTA KOLEJİNDE ONLAR ARTIK ORTAOKULLU
21 Haziran 2023
MİNİK TED’LİLERİN KURA HEYECANI
26 Haziran 2023
TED ISPARTA KOLEJİNDE ONLAR ARTIK ORTAOKULLU
21 Haziran 2023
MİNİK TED’LİLERİN KURA HEYECANI
26 Haziran 2023

TED Isparta Koleji Özel Anadolu Lisesi 2023 mezunlarını görkemli bir Diploma Töreniyle uğurladı. Törene Burdur İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Nesrin Kakırman, Isparta il Milli Eğitim Özel Öğretim Şube Müdürü Sayın Osman Tekin , Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sayın Metin Çelik, Isparta Ziraat Odası Başkanı Sayın Mustahattin Can Selçuk, Isparta Ticaret Borsası Başkanı Sayın Hüdayi Şahin, Göl Yatırım Şirketler Grubu İnsan Kaynakları Danışmanı Sayın Tülay Alemdar, Göl Yatırım Şirketler Grubu İnsan Kaynakları Direktörü Güray Ünlüer, Süleyman Demirel Üniversitesi Teknokent Genel Müdürü Sayın Prof. Dr.Serdar Terzi , Rota Koleji Müdürü Sayın Arzu Köksoy olmak üzere 2023 mezunu öğrencilerimiz ve değerli velilerimiz katıldı.

Törenimiz marşlar eşliğinde öğretmen ve öğrencilerimizin yerlerini almalarıyla başladı. İtalya Bocconi Üniveristesi Uluslarası Ekonomi ve İşletme bölümüne kabul alan 12. Sınıf öğrencimiz Güneş Sezik duygularını paylaştı.

Lise Müdürümüz Gülin Özkan, Kurucu Temsilcimiz Şule Yurcu ve Göl Yatırım Şirketler Grubu İnsan Kaynakları Danışmanı Tülay Alemdar’ın konuşmalarının ardından TED Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. İhsan Sabuncuoğlu’nun video mesajı izlendi.

Flama devir tesliminin ardından okulumuzda ilk üç dereceye giren Okul Birincisi Yağmur Kavas, Okul ikincisi Buket Yıldız ve Okul üçüncüsü Ecem Kelle’ye plaketleri takdim edildi.

Okul birincimiz Yağmur Kavas veda konuşması yaptı ve eğitimde sürekliliği temsil eden meşaleyi 11. sınıf öğrencimize teslim etti. 12 ve üzeri TED Isparta Koleji’nde öğrenim gören öğrencilerimize TED aidiyetleri nedeniyle Onur Belgesi takdim edildi.

Ulusal ve Uluslarası yarışmalarda okulumuzu temsil edip derece alan öğretmen ve öğrencilerimize hediye ve plaket takdim edildi.

Tüm mezunlarımıza Protokol üyelerimiz, Okul Yönetimimiz ve öğretmenlerimiz tarafından Mezuniyet Belgeleri verildi.

Lise Müdürümüz Gülin Özkan eşliğinde öğrencilerimiz büyük bir coşkuyla havaya keplerini atarak mezun olma anı’nı doyasıya yaşadılar. Kokteyl ve mezuniyet partisiyle törenimiz sona erdi.


Ansolon