23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Renkli Düşler Resim Sergisi
25 Nisan 2024
Azra Serenli Çekirgeler Eğitim’in Düzenlemiş Olduğu Türkiye Matematik Ligi Yarışmasında Dünya Finaline Katılmaya Hak Kazanmıştır
26 Nisan 2024
23 Nisan Renkli Düşler Resim Sergisi
25 Nisan 2024
26 Nisan 2024

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Türk çocuklarına ve tüm dünya çocuklarına armağanı olan “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” kutlamalarımız coşkulu ve renkli görüntülere sahne oldu.
Okulumuzun kapalı spor salonunda düzenlenen törende, bütün grupların bando takımı eşliğinde sahada yerlerini almalarının ardından saygı duruşunda bulunarak İstiklal Marşı’mızı söyledik. Anaokulu, İlkokul ve Ortaokul Müdürümüz Sayın Hüseyin Avni Şataf’ın öğrencilerimize seslendiği konuşmasının ardından sahne okulumuz öğrencilerinin hazırlamış olduğu birbirinden güzel gösterilerle donandı.
Törende ana sınıfı, ikinci, üçüncü ve dördüncü sınıf öğrencilerimiz birbirinden güzel şiirler okudu. Jimnastik gösterisi, ana sınıflarının dans gösterisi, dördüncü sınıfların İngilizce tiyatro ve dans gösterisi, birinci sınıfların kafkas dansları, beş ve altıncı sınıflarımızın Almanca dans gösterileri büyük coşkuyla izlendi. İki ve üçüncü sınıflar koromuz 23 Nisan şarkıları ve marşlar ile tüm izleyenlerin kulaklarının pasını sildiler. Törenimiz Kurucu Temsilcimiz Sayın Şule Yurcu’nun konuşması ve tüm öğrencilere teşekkür etmesiyle sona erdi. Programın hazırlanmasında emeği geçen tüm yöneticilerimize, öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve çalışanlarımıza; değerli katılımlarından ötürü tüm velilerimize teşekkür ederiz.