8. Sınıf Öğrencilerimizin Liseye Geçiş Töreni

17 Haziran 2023
TED ISPARTA KOLEJİNDE ONLAR ARTIK ORTAOKULLU
21 Haziran 2023

TED Isparta Koleji Ortaokulu 2022-2023 8. sınıf öğrencilerimizin liseye geçiş töreni velilerimizin yoğun ilgisi ve öğrencilerimizin gururlu coşkusu ile tamamlandı. Törenimizde Kurucu Temsilcimiz Sayın Şule Yurcu; Anaokulu, İlkokul ve Ortaokul Müdürümüz Sayın Hüseyin Avni Şataf’ın konuşmalarının ardından öğrencilerimize başarı belgeleri ve karneleri verildi. Ortaokulumuzu dereceyle bitiren okul birincimiz Yağmur Özünlü, okul ikincimiz Bilge Derici ve okul üçüncümüz Elif Zeynep Göktaş’a ödülleri idaremiz tarafından takdim edildi. Ödül töreni sonrası kep atma merasimi ile keyifli anlar yaşandı. Okulumuzda yeşeren geleceğimizin teminatı öğrencilerimizi aklın ve bilimin ışığında büyük adımlarla ilerleyecekleri lisemize uğurluyoruz.