10 KASIM ATATÜRK’Ü ANMA PROGRAMI

29 Ekim 2022
24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMASI
28 Kasım 2022

Cumhuriyet’imizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün sonsuzluğa uğurlanışının 84.yıldönümü dolayısıyla okulumuzda 10 Kasım Atatürk´ü Anma Programı gerçekleştirildi.
Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu, Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ÜN aramızdan ayrılışının 84. Yılı anma programı tüm yurtta olduğu gibi, okulumuzda da yapıldı. Atatürk büstüne çelenk koyma töreni ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı´nın okunmasıyla başlayan programımız spor salonunda devam etti. Günün anlam ve önemini belirten konuşmaların Sosyal Bilgiler Öğretmenimiz Pınar Tekçeli ve Lise Müdürümüz Gülin Özkan tarafından yapılırken öğrencilerimiz tarafında şiirler ve atamıza özlem dolu şarkılar okundu. Programımız oratoryo ve zeybek gösterisi ile sonlandı.
“Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır.” M.Kemal ATATÜRK