“AROMATİK ADAM” Adlı Romanın Yazarı ANOOSHIRVAN MIANDJI Konuğumuz Oldu

GELECEĞİN MATEMATİK ÖĞRETMENLERİNİ OKULUMUZDA MİSAFİR EDİYORUZ
RÖNESANS TİYATROSU SÖYLEŞİSİ
13 Ocak 2022
TED Isparta Koleji velileriyle ikincisini gerçekleştirdiğimiz “Velilerimizle Okuma Kulübü”etkinliğimizde bu ay “Aromatik Adam” romanını değerlendirdik.
Yazarımız Sayın Anooshirvan Miandji’nin katılımıyla renk bulan etkinliğimizde epistik bir roman olan “Aromatik Romanı”:
Gerçek bilgi nedir?
Herkesin inandığı gerçek midir?
Bilginin sınırı var mıdır? Bilginin ölçüsü nedir?
Bildiğimiz her şey, her şey midir?
Doğa ile doğaüstü arasındaki fark nedir?
Doğru işi yapıp ünlenmek mi, ünlenmek için doğru işi yapmak mı? gibi pek çok soru ışığında irdeleyerek ve yazarımızın entellektüel bakışından da faydalanarak sorgulamanın gerçeği arayışın ve felsefenin büyülü dünyasının kapılarını araladık.
Soru sormanın, sorgulamanın ve araştırmanın ne kadar kıymetli ve önemli olduğunu bir kez daha fark ettiğimiz bu etkinlikte yer alan tüm velilerimize, idarecilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederken bir sonraki etkinlikte görüşmeyi temenni ediyoruz.
Kitapların en yakın arkadaşınız olarak kalması dileğiyle.