CUMHURİYET BAYRAMI SATRANÇ TURNUVASI TED ISPARTA KOLEJİ’NDE

11 Ekim 2022
YABANCI DİL DESTEK PROGRAMIMIZ BAŞLADI
13 Ekim 2022

CUMHURİYET BAYRAMI SATRANÇ TURNUVASI TED ISPARTA KOLEJİ'NDE TED Isparta Koleji olarak Cumhuriyetimizin 99. yılında Türkiye Satranç Federasyonu İl Temsilciliği tarafından düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Turnuvasına ev sahipliği yapacak olmanın onurunu yaşıyoruz. 22-23 Ekim 2022 tarihlerinde farklı kategorilerde okulumuzda gerçekleştirilecek olan turnuvaya tüm satranç severlerin katılımını bekleriz. Başvuru için lütfen linki tıklayınız.

CUMHURİYET BAYRAMI SATRANÇ TURNUVASI TED ISPARTA KOLEJİ’NDE