GOETHE ENSTİTÜSÜ FIT IN DEUTSCH SINAVINDA BU YIL DA BAŞARIYI YAKALADIK.

Okuma Bayramı
10 Haziran 2023
Liselilerimiz Üniversiteli Olma Yolunda!
15 Haziran 2023
Okuma Bayramı
10 Haziran 2023
Liselilerimiz Üniversiteli Olma Yolunda!
15 Haziran 2023

GOETHE ENSTİTÜSÜ FIT IN DEUTSCH SINAVINDA BU YIL DA BAŞARIYI YAKALADIK.
Ortaokul ve lise öğrencilerimiz bir dönem boyunca Almanca Öğretmenlerimiz eşliğinde hazırlandıkları bu sınavdan A1 ve A2 düzeyindeki uluslararası geçerliliği olan Fit in Deutsch belgelerini almaya hak kazandılar .Bu sertifika sayesinde öğrencilerimiz ömür boyu A1 ve A2 seviyesinde Almanca bildiklerini ispatladılar,ileriki hayatlarında Almanya’da öğrenime devam etme düşünceleri olursa hem deneyim kazanmış,hem de önceden yeterlilik belgesini almış oldular.
Ortaokul öğrencilerimizden Eylül Düşlem Ata, Behzat Mete Pala, Öykü Naz Işık ,Muhammet Mustafa Altıntaş, Arif Burak Durgun A1 düzeyinde ; lise öğrencilerimizden Ayşenur Köklü A2 düzeyinde belgelerini alarak bizleri gururlandırdı.Öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi başarılarından dolayı tebrik ederiz.