Hakan Hüseyin Çitim ve “Bir sevdadır Atatürk”

TEKNİK GEZİ
GELENEKSEL 13.BİLİM ŞENLİĞİ
TEKNİK GEZİ
GELENEKSEL 13.BİLİM ŞENLİĞİ
13 Haziran 2019

Bir sevdadır Atatürk kitabının yazarı, emekli albay Hakan Hüseyin Çitim, Milli Mücadelenin 100.yılında liseli öğrencilerimizle buluştu. Atatürk’ün hayatını tarih kitaplarından farklı olarak Atatürk’ün yakın çevresinin dilinden aktaran yazar, Atatürk’ün erdemlerini, insanlığını, merhametini, insana ve doğaya olan sevgisini hikayelerle öğrencilerimize aktardı. Ulu önder Atatürk’ü dünya çapında lider yapan kişilik özelliklerini hikayelerle anlattı. Öğrencilerimizin büyük beğeni ve ilgiyle izlediği söyleşinin ardından yazarımız Bir Sevdadır Atatürk adlı romanını ortaokul ve lisede dereceye giren öğrencilerimize hediye etti. Milli Mücadelenin 100.yılında Atatürk’ün değerlerini öğrencilerimize farklı yönleriyle aktaran çok değerli yazarımıza TED Isparta Koleji olarak şükranlarımızı sunarız.