Çocukların fiziksel gelişimlerini desteklemek, spor yapmanın yararını ve önemini kavratmak, birlikte hareket etmek ve gruba uyum sağlamalarını hedeflemektedir. Dersler yazın bahçede, kışın ise kapalı spor salonunda gerçekleştirilir. Okulumuz öğrencilerine doğru ve düzenli spor yapma alışkanlığı kazandırabilmek için tecrübeli öğretmenler ile çalışmalar sürmektedir. Sınırsız imkanlar doğrultusunda öğrencilerimize istekleri ve yetenekleri doğrultusunda iyi bir takım sporcusu olma imkanı sunulmakta ve öğrencilerin fiziksel gelişimlerini destekleyen, takım olma bilincini aşılayan, dayanışmanın ve yardımlaşmanın önemini kavratan çalışmalar yapılmaktadır. Derslerde öğrencilerimizin, ilgi ve yetenekleri doğrultusunda başarılı oldukları spor branşları tespit edilerek o branş üzerinde okul içi ve okul dışı saatlerde çalışma imkanı sunulmaktadır.
ETKİNLİKLER;
- Sınıflar arası turnuvalar