Lise Programlarımız

YKS HAZIRLIK KAMPI BAŞLIYOR
Yabancı Diller Destek Programı
16 Ağustos 2022

Lisemizde uygulanan ulusal ve uluslararası programlarla öğrencilerimizi yaşama hazırlıyoruz. Bilim İnsanı Yetiştirme Programı ile bilime meraklı öğrencileri liseden itibaren bilim insanı olarak yetiştiriyoruz. Kanada Çift Diploma Programı ile öğrencilerimize yurt dışında okuma fırsatı sunuyoruz. MUN ve GCC Kulüplerimizle öğrencilerimizin ingilizce dil becerilerini en üst seviyeye çıkarıyor, dünya sorunlarına çözüm üretecek projeleri ingilizce olarak sunmalarına olanak sağlıyoruz. YKS Hazırlık Programı ile hedefledikleri üniversitelere yerleşmelerini sağlıyoruz. Kariyer Tekeri Programı ile günlü yönlerini ortaya çıkarıyor, kişilik özellikleri, ilgi, yetenek ve değerlerine uygun meslekleri seçmeleri için rehberlik hizmeti veriyoruz. Uluslararası sınavlara girmelerini teşvik ederek öğrencilerimizi birer dünya vatandaşı olarak yetiştiriyoruz.