Model Birleşmiş Milletler Kulübümüz Ödüllerle Döndü !

“Tiyatromuz”
8 Mayıs 2024
”Cumhuriyetimizin Renkleri:100. Yılda 23 Nisan Çocuk Bayramı” Adlı İngilizce Poster Yarışmasına Katılım Gösteren Öğrencilerimize Katılım Sertifikaları Dağıtıldı
“Tiyatromuz”
8 Mayıs 2024

Model Birleşmiş Milletler Kulübümüz Ödüllerle Döndü !
Ortaokul ve Lise MUN Kulübü öğrencilerimiz, 2-5 Mayıs 2024 tarihleri arasında TED Bodrum Koleji ev sahipliğinde düzenlenen TBMUN konferansına katıldı ve toplamda 7 ödül alarak konferansa damga vurdu.
24 okul ve yaklaşık 270 öğrencinin katıldığı konferansta öğrencilerimiz, “Nations in Harmony” teması ve komite konuları çerçevesinde hazırlıklarını yaptılar. Öğrencilerimiz, parlamentonun işleyişini gözlemleyerek lobi faaliyetlerinde bulunma, oy birliği ile karar alma ve çoğunluğun aldığı kararları münazara etme yeteneğini pekiştirme fırsatı da elde ettiler.
Öğrencilerimiz, Yağmur Evrensel – Honorable Mention, Akar Doruk Ünlüer – Honorable Mention, Göksu İzmirli – Honorable Mention, Dora Çetindoğan – Outstanding Delegate, Ayça Selen Şenışık – Outstanding Delegate, Mustafa Altay Çelik – Outstanding Delegate, Atilla Kaan İlkaz – Best Delegate ödülleri almışlardır.
Konferansa katılan öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.