ÖĞRETMENLER GÜNÜ BALOSUNDA EĞLENCE DORUKTAYDI

TED ISPARTA KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ, 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜNDE, ÖĞRETMENLERİNE ÇOK ANLAMLI BİR SÜPRİZ HAZIRLADILAR.
EĞLENCELİ UZAY ÇAMURU
EĞLENCELİ UZAY ÇAMURU
26 Kasım 2018

TED Isparta Koleji, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle öğretmenlerin onuruna yemek verdi.
TED Isparta Koleji’nde görevli bütün öğretmenler yemekte bir araya gelerek Öğretmenler Günü’nü kutladı. Barida Otel Balo Salonunda gerçekleşen programa TED Isparta Koleji Kurucusu Temsilcisi Sayın Dr. Asuman ESİN, İlkokul-Ortaokul Müdürü sayın Hüseyin ŞATAF ve Lise Müdürü sayın Münire YILDIZ, kolej öğretmenleri ve aileleri katıldı.
.
Programın açılış konuşmasını yapan Kurucusu Temsilcisi Sayın Dr. Asuman ESİN tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutlayarak, TED çatısı altında nice sağlıklı, mutlu ve güzel öğretmenler günü geçirmelerini diledi.
İzmir Marşı ve 10. Yıl Marşı’nı da coşkuyla söyleyen TED’liler, gece boyunca eğlenmeye devam etti.