Öğretmenler Günümüzü Kutladık 👨‍🏫👩‍🏫

Yazarlarla buluşma etkinliklerinin kasım ayı konuğu öğretmen, yazar, öykücü Berna Durmaz
Spor Her Engeli Aşar!
Spor Her Engeli Aşar!
6 Aralık 2021

Cumhuriyetimizin Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün “Başöğretmen” ünvanını aldığı gün olan 24 Kasım, her yıl tüm yurtta “Öğretmenler Günü” olarak kutlanmaktadır. TED Isparta Koleji Kurucu Temsilcisi Şule Yurcu öğretmenlerimizin bu özel günü için anlamlı bir kutlama kokteyli tertip etti.

Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk ve ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimiz için saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunarak başlanan kutlama kokteylimiz okul müdürlerimizin ve kurucu temsilcimizin günün anlamını vurgulayan konuşmaları ile devam etti.

Anlamlı konuşmaların ardından okulumuzda 20, 15 ve 10. Hizmet Yılını tamamlayan öğretmenlerimize plaketleri Kurucu Temsilcimiz Şule Yurcu tarafından takdim edildi.

Plaket takdiminin ardından okulumuzda 21. yılını çalışan Sınıf Öğretmenimiz Züleyha Dinç ile hem meslek, hem de öğretmenlik hayatında ilk yılını yaşayan ve aynı zamanda TED Isparta Koleji ile TED Üniversitesi mezunu PDR Uzmanımız Günsu Çakmakcı’ nın duygu dolu konuşmaları ile gözyaşlarımıza hakim olamadık.

Kutlama kokteylimiz müzik öğretmenlerimizin bizleri coşturduğu müzik programı ile devam ederek gecenin ilerleyen saatlerinde sona erdi.