Okul Öncesi Dönem Çocuklarının İlkokula Hazırbulunuşluğu

2 Haziran 2022
2022 LGS Sonuçlarına Göre Başarı İndirimleri
4 Temmuz 2022
TED Üniversitesi Okul Öncesi Eğitimi Anabilim Dalı’ndan Dr. Öğretim Üyesi Çağla Öneren Şendil, 1 Haziran Çarşamba günü Anaokul velilerimize “Okul Öncesi Dönem Çocuklarının İlkokula Hazırbulunuşluğu” başlıklı seminer vermiştir.
Seminerde; İlkokula hazırbulunuşlukla ilgili doğru bilinen yanlışlar, hazırbulunuşlukla ilgili ebeveyn ve öğretmenlerin beklentileri, hangi çocuklar hazırdır?, okul öncesi ve ilkokul ortamlarındaki farklılıklar, çocukların ilkokula başladığında yaşadıkları zorluklar ve bu zorlukların üstesinden gelebilmek için ailelerin üzerine düşen sorumluluklar, yaz sürecinin nasıl değerlendirilebileceği ve hangi tür çalışmaların yapılması gerektiği gibi konular ele alınmıştır. Ayrıca soru-cevap kısmında velilerimizden ve öğretmenlerimizden gelen sorular da cevaplanmıştır.
Seminerin sonunda katılımlarından dolayı okulumuzun hocamız adına TEMA Vakfı’na yaptığı bağış sertifikası sunulmuştur.
TED Isparta Koleji ailesine vakit ayırdığı ve kıymetli bilgiler paylaştığı için Dr. Çağla Öneren Şendil’e teşekkür ederiz.