Okuma Bayramı

2023-2024 Okul Sporları Kapsamında Düzenlenen Yüzme Yarışlarında Öğrencilerimiz Dereceleriyle Birlikte Boy Göstererek Hem Ferdi Hem De Takım Olarak İl. 3.sü Olmuşlardır.
5 Haziran 2024
Yabancı Diller Bölümümüzün Düzenlemiş Olduğu Dil Etkinliklerimiz Ortaokul Kademesinde 5.Sınıf Öğrencilerimiz İle Başladı.
6 Haziran 2024
5 Haziran 2024
6 Haziran 2024

İlkokul 1. Sınıf öğrencilerimiz bugün akıcı bir şekilde okuyabilen düşüncelerini yazıya dökebilen birer okuryazar olarak bulunuyorlar. 29 harfi bitirerek yeni bir başlangıca adım attılar.
Öğrencilerimiz metalofon dinletisi, İngilizce drama,Türkçe drama ve koro gösterileriyle okuma bayramını gerçekleştirdiler. Okul hayatlarına birer okuryazar olarak devam edecek öğrencilerimize başarılar diliyoruz.
Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.