SÜLEYMAN BELEDİOĞLU’NDAN LİSE ÖĞRENCİLERİMİZE SINAV BAŞARISINI ARTTIRAN TÜYOLAR

5 Kasım 2019
MASKEMİ TAKARIM, FARKINDALIK YARATIRIM
11 Kasım 2019

Kamuoyunda Bonus Hoca olarak tanınan Eğitim Danışmanı Süleyman Beledioğlu’ndan lise öğrencilerimize sınav başarısını arttıran tüyolar…

Doğu Akdeniz Üniversitesi Eğitim Danışmanı Süleyman Beledioğlu bugün Lise 11.ve 12.sınıf öğrencilerimize verimli ders çalışma yöntemlerini anlattı. Sınava hangi ortamda giriliyorsa ders çalışma ortamının da benzer bir şekilde yapılandırılması gerektiğinin altını çizdi. Başarısızlıklara rağmen çalışmaya devam edenlerin hedeflerine ulaştığını vurguladı.