TED Alanya Koleji Ulusal Forumu

24 Mayıs 2022
TOPRAK DERSEM ÇIK
31 Mayıs 2022

TED Isparta Koleji Özel Lisesi Ulusal Forum ve Münazara Kulübü 20-22 Mayıs tarihleri arasında bu yıl 3.sü düzenlenen TED Alanya Koleji Ulusal Forumu’na 17 öğrenci ile katılım sağlamış ,öğrencilerimize danışman öğretmen olarak Tarih öğretmeni Barış Öner , Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Kürşat Bahadır Özsoy eşlik etmiştir. Ülkemizin farklı TED okullarından gelen lise öğrencileri Hukuk , Endüstriyel Gıda , Doğal Yaşam , Medya , Sivil Hak ve Özgürlükler, Yapay Zeka komitelerinde ülkemizin , dünyanın güncel birçok sorunu üzerine araştırmalar yapıp çözüm önerileri sunmuş , üç gün süren etkinlikte farklı deneyimler edinerek kişisel ve sosyal gelişimlerine katkı sağlamışlardır .Forum Alaaddin Keykubat Üniversitesi rektörü Sayın Prof. Dr. Ekrem Kalan’ın kapanış konuşmasıyla sonlanmıştır.