TED ISPARTA KOLEJİ MEZUNLAR DERNEĞİ KURULUYOR!

“SEVGİ BİRLEŞTİRİR” TEMALI ŞİİR DİNLETİSİ
15 Şubat 2024
BURSA KARATE LİGİ FİNAL MÜSABAKALARI BAŞARILARIMIZ..
19 Şubat 2024
“SEVGİ BİRLEŞTİRİR” TEMALI ŞİİR DİNLETİSİ
15 Şubat 2024
BURSA KARATE LİGİ FİNAL MÜSABAKALARI BAŞARILARIMIZ..
19 Şubat 2024
TED Isparta Koleji Mezunlar Derneği Kuruluyor! 11 Şubat Pazar Günü TED Isparta Koleji Kampüsünde okulumuz yönetiminden değerli öğretmenlerimizin, kurucu temsilcimizin, TED Federasyonu’ndan değerli isimlerin ve şehir dışından bu etkinlik için gelen pek çok mezun öğrencimizin katılımıyla bir toplantı gerçekleştirdik. Toplantıda hem resmi kuruluş aşamasına yönelik prosedürel imzaları topladık, hem de TED Ankara mezunu Serhat İpek ve Yasemin Duran’dan sayısız dayanışma hikayesi dinledik.
Geçen yıl İkinci Mezunlar Buluşmasında Kurucu Temsilcimiz Şule Yurcu tarafından Mezunlar Derneğini kurmakla görevlendirilen 2016 Mezunlarımızdan Bilge Süldür ve İrem Yüksel, toplam 18 kurucu üye ile derneğin kuruluş çalışmalarını başlattılar ve şu açıklamalarda bulundular.
“TED Isparta Koleji Mezunlar Derneği’nin resmi
kuruluşunun 2024 Mart ayında tamamlanmasını planlıyoruz. TEDFED Başkanı Serhat İpek’in değerli önerilerinden yola çıkarak şu anda TED Isparta Dayanışma Ağı grubunu oluşturmaktayız. Birbirimize hem manevi hem maddi destek ve dayanışma sağlayabileceğimiz bir gönül ortamı oluşturmasını hedefliyoruz.
TED Federasyonu tarafından geliştirilen “O şimdi nerede?” projesi gibi, TED Mezunlarının şimdi nerede olduğunu takip edebileceğimiz sisteme entegre olmanın yanı sıra her hafta yeni bir tanesi kurulmakta olan sektörel TED Mezunları gruplarının oluşumunda da etkin rol almayı hedefliyoruz.
TED Federasyonunun bir başka hedefi olan hem yurt içi hem de yurt dışında birbirimize TED Mezunları olarak destek sağlayabileceğimiz bir ortam oluşturulması konusunda adımlar atmaya devam edeceğiz.”