TED Isparta Koleji Ulusal Forum ve Münazara Kulübünün Organizasyonu İle Düzenlenen TISUF2024 Başarıyla Tamamlandı

LGS Öğrencilerimizle Geçirdiğimiz Başarılı Bir Dönem “Hedef Pastası” İle Taçlandırıldı
26 Nisan 2024
Fit İn Deutsch Sınavı
27 Nisan 2024
26 Nisan 2024
Fit İn Deutsch Sınavı
27 Nisan 2024

TED Isparta Koleji Ulusal Forum ve Münazara Kulübünün organizasyonu ile düzenlenen TISUF2024 başarıyla tamamlandı.
TED Isparta Koleji Okul Yönetimi tarafından tüm organizasyon ekibine “Teşekkür Belgesi”, danışman öğretmenlere “Plaket ve Teşekkür Belgesi”, foruma delege olarak katılan öğrencilere de “Katılım Belgesi verildi.
Kurucu Temsilcimiz Şule Yurcu, öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin ve okul yöneticilerimizin bu başarısını pasta ikram ederek kutladı.