TED ISPARTA KOLEJİ’NDE 1.SINIFLARIMIZIN ORYANTASYON PROGRAMI BUGÜN BAŞLADI

7 Eylül 2018
SOSYAL BİLGİLER DERSİ VE İNGİLİZCE EĞİTİMİ
26 Ekim 2018

Okulda ilk gün heyecanını yaşayan öğrencilerimizin ve velilerimizin yoğun katılımıyla gerçekleşen oryantasyon programımıza bugün 1.sınıflarla başladık. TED Isparta Koleji İlkokul ve Ortaokul Müdürü Sayın Hüseyin Avni ŞATAF’ın açılış konuşmalarıyla başlayan programımız öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin seslendirdiği birbirinden güzel şarkılarla devam etti.Heyecanları gözlerinden okunan velilerimiz ve öğrencilerimiz oldukça keyifli dakikalar yaşadılar .Rozet takma töreni ile öğrencilerimiz, öğretmenleri ve idarecilerinin elinden aldıkları rozetlerle TED öğrencisi aidiyetini sonuna kadar hissettiler.
Tüm hafta boyunca 5.sınıflar ve anaokulu oryantasyon programları ile de devam edecek olan etkinliklerimizle TED Isparta Koleji yeni döneme tüm dinamiği ile hazır olarak başlayacak.