TED ISPARTA KOLEJİ’NDE KARİYER GÜNÜ!

LGS KAMPI
21 Ocak 2024
ÜLKEMİZİ DERİNDEN YARALAYAN 6 ŞUBAT 2023 DEPREMLERİNİN YIL DÖNÜMÜ
6 Şubat 2024
LGS KAMPI
21 Ocak 2024
ÜLKEMİZİ DERİNDEN YARALAYAN 6 ŞUBAT 2023 DEPREMLERİNİN YIL DÖNÜMÜ
6 Şubat 2024

TED Isparta Koleji’nde Kariyer Günü!

TED Isparta Koleji Lisesinde 9.sınıftan itibaren başlattığımız Kariyer Tekeri programı çerçevesinde Lise PDR Birimi ve Öğrenci Komitesi işbirliği ile organize edilen ve toplamda 20 mesleğin tanıtıldığı “Kariyer Günü” etkinliği, 8.sınıf ve tüm lise öğrencilerimizin yoğun katılımı ile gerçekleşti.

Etkinlikte eş zamanlı oturumlarda toplam 20 ayrı meslek grubu tanıtıldı. Mühendislikten tıbba, dijital oyun tasarımından yönetim bilişim sistemleri bölüm tanıtımlarına, iktisat, hukuk, psikoloji, gazetecilik ve daha birçok meslek grubunu tanıyan öğrencilerimiz önce konuklarımızın kendi kariyer hikayelerini ve mesleki deneyimlerini dinlediler, ardından soru-cevap bölümü ile öğrencilerimiz mesleklerle ilgili merak ettikleri soruları sordular.

Bu keyifli ve bol aktarımlarla geçen etkinliğin sonunda konuşmacılarımız adına Türk Eğitim Derneğinin “Deprem Geleceğimizi Yıkmasın” kampanyasına TED Isparta Koleji olarak bağışlar yapıldı ve konuklarımıza sertifikaları verildi.

Kariyer hikayelerini ve mesleki deneyimlerini öğrencilerimizle paylaşan başta velilerimiz olmak üzere Türkiye ve yurtdışından programımıza yüz yüze ve çevirimiçi katılan tüm konuklarımıza sonsuz teşekkürler. 🌸