TED ISPARTA KOLEJİ’NDE TOEFL HEYECANI

26 Kasım 2018
TED ISPARTA KOLEJİ’NDE KENDİ ROBOTUNU KENDİN YAP
28 Kasım 2018

24.11.2018 Cumartesi günü TOEFL Sınav Merkezi olan okulumuzda uygulanan TOEFL Sınavı’nın ilk basamağını başarıyla bitirdik. TOEFL Primary, TOEFL Junior ve TOEFL ITP sınavına giren 4-5-6-7-8 ve 10. sınıf öğrencilerimiz, şu anki mevcut İngilizce seviyelerini ve eksiklerini tespit edebilmek amacıyla, TEOFL Sınav yetkililerince TED Isparta Koleji’nde uygulanan sınava katılım sağladılar. Uluslararası geçerliliği olan ve bu sebeple öğrencilerimizin seviyeleri konusunda gerçekçi sonuçlar alabildiğimiz bu sınavın raporlandırılmasının ardından, eksik konuları tespit edilen öğrencilerimizle gerekli çalışmalar yapılacaktır.
25.05.2019 Cumartesi günü TOEFL Sınavının 2. basamağına girecek öğrencilerimizin alacakları raporlarla ilerlemelerini somut ve geçerli bir şekilde takip edebilmiş olacağız. Ayrıca İngilizce seviyeleri dünya çapında geçerli ölçütlerle değerlendirilen öğrencilerimiz, uluslararası geçerli sertifikalarını da alarak çalışmalarının karşılığını belgelendirebilecekler.
Sınava katılım sağlayan ve başarılarıyla bizi gururlandıran tüm öğrencilerimize, onları çalıştıran ve hep yanında olan İngilizce Öğretmenlerimize ve desteklerini bizden esirgemeyen idarecilerimize ve velilerimize teşekkür ediyoruz.