TED Isparta Koleji’nde ziller bu sefer öğretmenler için çaldı.

Minik TED’lilerin Kura Heyecanı
18 Haziran 2019
GÖLCÜK TABİAT PARKINDA MOTİVASYON KAHVALTISI
9 Ağustos 2019
Minik TED’lilerin Kura Heyecanı
18 Haziran 2019
GÖLCÜK TABİAT PARKINDA MOTİVASYON KAHVALTISI
9 Ağustos 2019

TED Isparta Koleji’nde ziller bu sefer öğretmenler için çaldı.

5-9 Ağustos tarihlerinde TED Isparta Koleji’nde anaokulundan liseye aramıza yeni katılanlar da dahil olmak üzere tüm öğretmen ve idareciler hizmet içi eğitim programına ve yeni eğitim öğretim yılının planlandığı çalıştaylara katıldılar.
Hizmet içi eğitim programında Lise Müdürümüz Münire Yıldız, “Sevilen Öğretmen Olmak”, “Zaman Yönetimi”, “Veli İletişimi”, İlkokul Müdürümüz Hüseyin Avni Şataf, “TED Isparta Koleji’nde Öğretmen Olmak”, Ortaokul Müdür Yardımcımız Serdar Tefci, “Öğretmenlik Mesleğinde Etik”, Lise Müdür Yardımcımız, Psikolojik Danışman Gülin Özkan, “Pozitif Ergenlik”, ingilizce Bölüm Başkanımız Özden Yağlı “Sınıf Yönetimi “, İlkokul PDR Uzmanımız Merve Aker Karadoğan, İngilizce “Çocukluk dönemi gelişimsel özellikleri, DEHB ve Disleksi” , Isparta Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü Uzmanları “Çocuk Hakları ve Çocuk İstismarı” başlıklı sunumlar yaptılar.
Hizmet içi eğitim programının tamamlanmasının ardından tüm kadromuzla bugün Gölcük’te kahvaltı ve yürüyüş yapacağız.

Öğleden sonra Genel Kurul ve zümrelerin yapacağı çalıştaylarla yeni öğretim yılı için hazırlıklarımızı tamamlamış olacağız. Son iki gün de Matematik, Ölçme Değerlendirme ve Satranç Öğretmenlerimiz “Akıl Oyunları” eğitim programına katılacaklar.