TED Isparta MUN

WHERE AM I
22 Kasım 2018
TED ISPARTA KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ, 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜNDE, ÖĞRETMENLERİNE ÇOK ANLAMLI BİR SÜPRİZ HAZIRLADILAR.
26 Kasım 2018
WHERE AM I
22 Kasım 2018
26 Kasım 2018

TED Isparta MUN( Model United Nations) kulübü, öğrencilere İngilizce konuşmanın yanı sıra, tüm dünyayı etkileyen siyasi olayları tartışma imkanı da sunan ve her sene okul içinde ve Türkiye çapında simülasyonlarla öğrencilerinin İngilizce’ ye hakimiyetini gözler önüne süren aktif bir topluluktur. Kulübümüz, bu yılın ilk simülasyonunu yoğun bir katılımla okulumuzda gerçekleştirdi. 14 farklı ülkenin delegelerini temsil eden öğrencilerimiz bir araya gelip ‘Suriye krizi’ ni ve dünyadaki etkilerini konuştu. Ortaokuldan ve liseden öğrencilerimiz, Birleşmiş Milletler ’deki sistemini ve prosedürlerini takip ettikleri bu simülasyonda kendilerini İngilizce’nin etkin kullanıcıları olduklarını tekrar kanıtlamış oldular.