TOEFL SINAVLARINI BAŞARIYLA TAMAMLADIK

TOPRAK DERSEM ÇIK
Çanakkale-Ayvalık Gezisi
31 Mayıs 2022

15 Mayıs Pazar günü TOEFL K12 bünyesinde uygulanan sınavları başarıyla bitirdik. TOEFL Primary, TOEFL Junior ve TOEFL ITP sınavına giren öğrencilerimiz , TOEFL Sınav yetkililerince TED Isparta Koleji’nde uygulanan sınava katılım sağladılar. Uluslararası geçerliliği olan ve bu sebeple öğrencilerimizin seviyeleri konusunda gerçekçi sonuçlar alabildiğimiz bu sınavın raporlandırılmasının ardından, eksik konuları tespit edilen öğrencilerimizle gerekli çalışmalar yapılacaktır.
Ayrıca İngilizce seviyeleri dünya çapında geçerli ölçütlerle değerlendirilen öğrencilerimiz, uluslararası geçerli sertifikalarını da alarak çalışmalarının karşılığını belgelendirebilecekler.
Sınava katılım sağlayan ve başarılarıyla bizi gururlandıran tüm öğrencilerimize, onları çalıştıran ve hep yanında olan İngilizce Öğretmenlerimize ve desteklerini bizden esirgemeyen idarecilerimize ve velilerimize teşekkür ediyoruz.