Üniversite Tanıtım Gezimizde Bu Yıl Rotamız Eskişehir ve Ankara

OKUL AİLE BİRLİĞİ SEÇİMLERİ
BİYOLOJİ DERSİ GÖZ DİSEKSİYONU
26 Ekim 2018

Lise öğrencilerimizin talepleri doğrultusunda bu yıl PDR Birimimiz tarafından Eskişehir ve Ankara’da Türkiye’nin en gözde üniversitelerine tanıtım gezisi düzenlendi.
Öğrencilerimizin üniversite tercihlerini bilinçli yapmalarını sağlamak amacıyla her yıl geleneksel olarak düzenlenen üniversite tanıtım turunda ilk durak Eskişehir’deki Anadolu Üniversitesi ve Osmangazi Üniversiteleriydi. Öğrencilerimiz kampüsleri gezerken ayrıca fakülte ve bölümler hakkında detaylı bilgiler edindiler. Ayrıca TED Anaokulundan üniversiteye kesintisiz eğitim olanağı sunan Türk Eğitim Derneği sayesinde öğrencilerimiz liseden sonra Ankara’nın merkezinde TED Üniversitesi’nde eğitimlerine devam edebilecekler. TED Üniversitesinde okuyan Ögrenci Konseyi Basķanı ve İsletme Bölümü Öğrencisi Atacan Erol Karalar ve Elektrik-Elektronik Mühendisi son sınıf öğrencisi Koray Yolcu TED Üniversitesinin tanıtımını yaptılar ve kampüsü gezdirdiler.