YAZAR RENAN ÖZDEMİR OKULUMUZDAYDI

1.BURDUR FEN VE MATEMATİK OLİMPİYATLARI DERECELERİMİZ
17 Mayıs 2019
19 MAYIS ATATÜRK ‘Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMINI IŞIKKENT KAPALI SPOR SALONUNDA KUTLADIK
20 Mayıs 2019
1.BURDUR FEN VE MATEMATİK OLİMPİYATLARI DERECELERİMİZ
17 Mayıs 2019
20 Mayıs 2019

“Yeşil Saha, Kırmızı Perde”, “Çıtı Pıtı Bir Kedi Olmak İstemiyorum” ve “Boş Ders İtirafları” kitaplarının yazarı Renan Özdemir ilkokul ve ortaokul öğrencilerimizle okulumuzda buluştu. Öğrencilerimiz, yazarımızın atölye çalışmalarında yazmanın tadına varıp söyleşilerde yazarlıkla ilgili sorularının cevaplarını aradılar Öğrencilerimizin birçok sorusuna cevap veren Renan Özdemir söyleşiyi öğrencilerimizin kitaplarını imzalayarak bitirdi. Yazarımıza bu keyifli söyleşi için teşekkür eder, kaleminden çıkan kelimelerin hiç tükenmemesini dileriz.