YKS 2023 Sıralamasında TED Isparta Koleji Farkı!

LGS Başarı Bursu İle TED’li Olma Ayrıcalığını Siz De Yaşayın!
6 Temmuz 2023
Okulumuz 12. Sınıf Öğrencilerinden Ünal Derin Ergün, İtalya’nın Siena Üniversitesi’nden Kabul Aldı
22 Temmuz 2023
LGS Başarı Bursu İle TED’li Olma Ayrıcalığını Siz De Yaşayın!
6 Temmuz 2023
22 Temmuz 2023

Lisemizde 9.sınıftan itibaren uygulanmaya başlayan ve 11 ve 12.sınıflarda yoğunlaşan Üniversite Destek Programımız ( ÜDEP) ile öğrencilerimiz YKS 2023 sıralamasında ilk 50.000’de 56 derece ile bizleri onurlandırdılar.
Öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin ve velilerimizin dört yıl boyunca gösterdikleri çabanın karşılık bulmasının mutluluğunu yaşıyoruz.
En büyük başarı öğrencilerimizin hedefleri doğrultusunda üniversitelere yerleşmesidir.
27 Temmuz-8 Ağustos tarihleri arasında PDR Birimimiz öğrencilerimize tercih danışmanlığı yaparak destek olacaktır.
TED Isparta Koleji olarak her zaman öğrencilerimizin yanındayız.