YKS 2023’te TED Isparta Koleji Farkı!

Okulumuz 12. Sınıf Öğrencilerinden Ünal Derin Ergün, İtalya’nın Siena Üniversitesi’nden Kabul Aldı
22 Temmuz 2023
Things to Look For in Term Papers Writers
1 Ağustos 2023
22 Temmuz 2023
Things to Look For in Term Papers Writers
1 Ağustos 2023
YKS 2023 sonuçlarına göre ilk 50.000’de 56 derece ile büyük bir başarıya imza atan TED Isparta Koleji lise öğrencilerimizden Hasan Emin Köse ve Doğa Terzi Kanal 32 ana haber bülteninde sınava hazırlık süreçlerini, üniversite tercihlerini anlattılar, seneye sınava girecek öğrencilere önerilerde bulundular.
Lise Psikolojik Danışmanımız Dilara Kılıç da sınava hazırlık sürecinde öğrencileriyle yaptığı hedef görüşmelerini, ölçme değerlendirme ve zümre başkanları ile birlikte yapılan sınav analizlerini ve motivasyon etkinliklerini anlattı.
Lise Müdürümüz Gülin Özkan da TED Okullarında uygulanan ÜDEP Üniversite Destek Programı ile öğrencilerin sınava en iyi şekilde hazırlandıklarını, bu sene içinde toplam 60 sınava girdiklerini, sınav analizleri doğrultusunda bu başarıyı beklediklerini, etüd ve soru çözüm saatleriyle öğrencilerin kazanımlarını tamamladıklarını ifade etti.