1.TISUF TED ISPARTA KOLEJİ ULUSAL FORUMUNA FARKLI İLLERDEN TOPLAM 125 DELEGE, 25 ORGANİZATÖR VE 9 DANIŞMAN ÖĞRETMEN KATILDI

TED ISPARTA KOLEJİ LİSESİ ULUSAL FORUM VE MÜNAZARA KULÜBÜNÜN DÜZENLEMİŞ OLDUĞU 1. ULUSAL FORUM TISUF24
20 Nisan 2024
TÜRK EĞİTİM DERNEĞİ TAM EĞİTİM BURSU
22 Nisan 2024
20 Nisan 2024
TÜRK EĞİTİM DERNEĞİ TAM EĞİTİM BURSU
22 Nisan 2024

Lisemizin ev sahipliğinde 19-20-21 Nisan tarihlerinde düzenlenen 1.TISUF TED Isparta Koleji Ulusal Forumuna Isparta, İstanbul, Ankara, İzmir ve Bodrum gibi farklı illerden toplam 125 delege, 25 organizatör ve 9 danışman öğretmen katıldı.
Öğrenciler komite çalışmalarını yürütürken okul yönetimimiz de danışman öğretmenlerimizi Isparta’da ağırladı.
İlk gün Kirazlıdere ve Andık Şelalesini gezen öğretmenlerimiz son gün Eğirdir’i ve Süleyman Demirel Demokrasi ve Kalkınma Müzesini ziyaret ettiler.
Bu yıl ilk kez düzenlediğimiz Ulusal Forumumuza katılarak bizleri onurlandıran tüm öğrencilere ve öğretmenlere teşekkür ederiz.