TÜRK EĞİTİM DERNEĞİ TAM EĞİTİM BURSU

1.TISUF TED ISPARTA KOLEJİ ULUSAL FORUMUNA FARKLI İLLERDEN TOPLAM 125 DELEGE, 25 ORGANİZATÖR VE 9 DANIŞMAN ÖĞRETMEN KATILDI
22 Nisan 2024
Isparta Valisi Sayın Aydın BARUŞ 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Dolayısıyla Makamını Öğrencimiz Ecemsu YILDIZ’a Bıraktı
23 Nisan 2024
22 Nisan 2024
23 Nisan 2024

Türk Eğitim Derneği Tam Eğitim Bursu Sınavı 25 Mayıs’ta Gerçekleşecek!
Tam Eğitim Bursu, maddi olanakları kısıtlı ve akademik olarak başarılı öğrencilere geniş kapsamlı bir destek sunmaktadır. Bu program, seçilen öğrencilere ortaokuldan başlayarak eğitim hayatları boyunca akademik, maddi, sosyal ve kültürel destekler sağlar. Üniversite eğitiminin sonuna kadar verilen burs sisteminde kariyer takibi yapılmakta, kişisel gelişim eğitimleri de verilmektedir. Öğrencilere sadece burs desteği değil, yol arkadaşlığı sunan bu sistemin başvuru duyurusunu paylaşarak sizler de katkıda bulunabilirsiniz.

Başvuru ve ayrıntılar için tıklayınız.