10.Sınıf Öğrencilerimiz Talha Demirbilek ve Ensar Demirbilek Bu Yıl 55.si Düzenlenen TÜBİTAK Lise Öğrencileri Araştırma Projesi Final Yarışmasında Teşvik Ödülü Kazanmışlardır.

Yabancı Diller Bölümümüzün Düzenlemiş Olduğu Dil Etkinliklerimiz Tüm Hızıyla Devam Ediyor.
30 Mayıs 2024
2023-2024 Okul Sporları Kapsamında Düzenlenen Yüzme Yarışlarında Öğrencilerimiz Dereceleriyle Birlikte Boy Göstererek Hem Ferdi Hem De Takım Olarak İl. 3.sü Olmuşlardır.
5 Haziran 2024
30 Mayıs 2024
5 Haziran 2024

TED Isparta Koleji Özel Lisesi Bilim İnsanı Yetiştirme programı 10.sınıf öğrencilerimiz Talha Demirbilek ve Ensar Demirbilek “Derin Öğrenme ile 3B Simülasyonlu Torasik Biyopsi ve Pulmoner Cerrahi Yardım Uygulaması”çalışmaları ile bu yıl 55.si düzenlenen TÜBİTAK lise öğrencileri araştırma projesi final yarışmasında teşvik ödülü kazanmışlardır. Öğrencilerimizi ve öğrencilerimizi bilimsel çalışmalara teşvik eden öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.