Yabancı Diller Bölümümüzün Düzenlemiş Olduğu Dil Etkinliklerimiz Tüm Hızıyla Devam Ediyor.

Başarı Dolu Bir Geleceğe İlk Adım: 8. Sınıf Öğrencilerimize Başarı Dilekleri ve Motivasyon Kalemleri
30 Mayıs 2024
10.Sınıf Öğrencilerimiz Talha Demirbilek ve Ensar Demirbilek Bu Yıl 55.si Düzenlenen TÜBİTAK Lise Öğrencileri Araştırma Projesi Final Yarışmasında Teşvik Ödülü Kazanmışlardır.
1 Haziran 2024
30 Mayıs 2024
1 Haziran 2024

YABANCI DİLLER BÖLÜMÜMÜZÜN DÜZENLEMİŞ OLDUĞU DİL ETKİNLİKLERİMİZ TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR.
3-A , 3-B ve 3-C şubelerimizin sergilediği sene sonu gösterimizi başarı ile tamamladık.
Öğrencilerimiz tüm sene İngilizce ve Almanca çalışmalarının ürünü olarak “The Hare and The Tortoise”, “Little Red Riding Hood” ve ”Nasreddin and The Meat” isimli oyunları aynı zamanda İngilizce şarkı ”Wavin’ Flag” ve Almanca şarkı “Klatsch Patsch Tanz” gösterilerini velilerinin önünde sergilerken hem çok eğlendiler hem de takım çalışması ve topluluk önünde İngilizce konuşma gibi becerileri geliştirme fırsatı elde ettiler.