12. Sınıf Velilerine Özel: “YKS’ye Bir Ay Kala Veli Destek Rehberi” Sunumu Gerçekleşti!

10. Sınıf Velilerine Özel: “Geleceğe Yön Veren Kararlar: Alan Seçimi” Sunumu Gerçekleşti!
17 Mayıs 2024
19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kutlu Olsun.
19 Mayıs 2024
17 Mayıs 2024
19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kutlu Olsun.
19 Mayıs 2024

Üniversite hayali kuran 12. sınıf öğrencileri için geri sayım başladı! YKS’ye bir ay kala, velilerin bu süreci en iyi şekilde yönetmelerine yardımcı olmak amacıyla “Veli Destek Rehberi” sunumu gerçekleştirildi.
Sunumda, öğrencilerin sınav stresiyle başa çıkmalarına yardımcı olmanın yolları anlatıldı. Velilere, çocuklarıyla empati kurarak onların duygularını anlamaları ve destek olmaları gerektiği vurgulandı.
Öğrencilerin dengeli beslenme ve yeterli uyku düzenine dikkat etmeleri gerektiği belirtildi. Velilerin bu konuda rehberlik etmeleri ve sağlıklı yaşam alışkanlıklarını teşvik etmeleri önerildi.
Motivasyonun önemine değinilen sunumda, velilerin çocuklarına pozitif bir şekilde yaklaşarak onları desteklemelerinin, başarıyı artırmada büyük bir rol oynadığı ifade edildi.
Sunumda, çocuklara gerçekçi ve ulaşılabilir hedefler koymanın önemine değinildi. Velilerin, çocuklarının kapasitelerini göz önünde bulundurarak onları desteklemeleri gerektiği hatırlatıldı.