19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI

26 Nisan 2023
Ted Isparta Koleji Ortaokulundan Büyük Başarı
2 Haziran 2023

19 Mayıs 1919’da Samsun’da Mustafa Kemal Atatürk’ün yaktığı bağımsızlık meşalesinin 104. yıldönümünü TED Isparta Koleji Kapalı Spor Salonunda coşkuyla kutladık. 7,9,10 ve 11. sınıf öğrencilerimizin “Nereden Geldiniz?” oratoryosunu seslendirmesiyle törenimiz başladı. Başta Başkomutanımız Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere bu toprakları vatan yapan tüm şehit ve gazilerimiz için saygı duruşu yapıldı ve devamında İstiklal Marşı okundu. Lise Müdürümüz Gülin Özkan’ın günün anlam ve önemini belirten konuşmasından sonra okulumuzu Türkiye finallerinde temsil edecek olan Karate branşındaki öğrencilerimiz hazırladıkları gösteriyi sundular. Okul cimnastik takımımızın performansından sonra 7,9,10 ve 11. sınıf öğrencilerimiz “19 Mayıs İzindeyiz Atam” isimli oratoryoyu gerçekleştirdiler. Okul yarışmalarında Okçuluk, Cimnastik, Satranç, Tenis, Yüzme, Voleybol ve Karate dallarında okulumuzu başarıyla temsil edip dereceye giren öğrencilerimize okul yöneticilerimizin ödül ve belgelerini takdim etmesinin ardından Orkestra Kulübünün verdiği konserle törenimiz sona erdi.