23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI

22 Mart 2023
19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI
19 Mayıs 2023

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı görkemli ve coşkulu bir törenle kutladık.

Okulumuzun kapalı spor salonunda düzenlenen törende, bütün grupların bando takımı eşliğinde sahada yerlerini almalarının ardından saygı duruşunda bulunarak İstiklal Marşı’mızı söyledik.

Anaokulu, İlkokul ve Ortaokul Müdürümüz Sayın Hüseyin Avni Şataf’ın, öğrencilerimize seslendiği konuşmasının ardından sahne okulumuz öğrencilerinin hazırlamış olduğu birbirinden güzel gösterilerle donandı.

Törende anaokulumuz Afrika dansı yaparken birinci sınıflar zumba, ikinci sınıflarımız modern dans, üçüncü sınıflarımız İngilizce ve dördüncü sınıflarımız halk oyunları gösterileriyle izleyenleri mest ettikten sonra beşinci sınıf koromuz 23 Nisan şarkıları ve marşlar ile tüm izleyenlerin kulaklarının pasını sildiler.