2019 TED OKULLARI ULUDAĞ YAZ KAMPI BAŞVURULARI BAŞLADI

PSİKOLOG AYŞEGÜL NEFTÇİ ÖĞRENCİLERİMİZE VELİLERİMİZE VE ÖĞRETMENLERİMİZE YÖNELİK SEMİNER VERDİ.
10 Aralık 2018
KİNETİK ENERJİ – ÇEKİM POTANSİYEL ENERJİYİ DENEY YAPARAK ÖĞRENDİK
17 Aralık 2018
PSİKOLOG AYŞEGÜL NEFTÇİ ÖĞRENCİLERİMİZE VELİLERİMİZE VE ÖĞRETMENLERİMİZE YÖNELİK SEMİNER VERDİ.
10 Aralık 2018
KİNETİK ENERJİ – ÇEKİM POTANSİYEL ENERJİYİ DENEY YAPARAK ÖĞRENDİK
17 Aralık 2018

Değerli Velilerimiz,

TED Okullarında yetişen öğrenciler; akademik başarılarının yanı sıra spor, kültür ve sanat faaliyetleri ile de fark yaratarak mezun olmaktadır. Bu doğrultuda öğrencilerimizin sportif, sanatsal ve sosyal alanlarda gelişimlerine destek olacağına inandığımız yalnızca TED öğrencilerinin katılabileceği bir kamp düzenlenecektir.

Bu yıl dördüncüsü düzenlenecek olan 2019 TED Okulları Uludağ Yaz Kampı, Geleceğin Yıldızları ile yapılan iş birliği doğrultusunda 3- 8. sınıflarda öğrenim gören TED öğrencileri için 26 Haziran-2 Temmuz, 4-10 Temmuz ve 19-25 Ağustos tarihleri arasında Uludağ Monte Baia Otel’de düzenlenecektir.

Lise Hazırlık-9. ve 10. Sınıflarda öğrenim gören TED öğrencileri için 4-10 Temmuz ve 19-25 Ağustos tarihleri arasında Uludağ Monte Baia Otel’de gerçekleşecektir.

Yoğun geçen bir eğitim öğretim yılının ardından yaz döneminde öğrencilerimizin “TED”lilerle bir arada olup yeni arkadaşlıklar kurmaları, öz denetim, liderlik ve takım çalışması gibi becerilerin yanı sıra İngilizce yeterliliklerini de geliştirmeleri hedeflendiğinden, söz konusu kampa öğrencilerimizin katılımlarını desteklemekteyiz.

38 farklı kampüste dünya standartlarında nitelikli eğitim programları sunan Türk Eğitim Derneği, TED Okulları öğrencilerine özel olarak hazırlanan 2019 TED Okulları Uludağ Yaz Kampı’nı uluslararası okul–dışı eğitim kurumu Geleceğin Yıldızları ile beraber sunuyor.

Bu yıl dördüncüsü düzenlenecek olan 2019 TED Okulları Uludağ Yaz Kampı, Geleceğin Yıldızları ile yapılan iş birliği doğrultusunda 3 – 8. sınıflarda öğrenim gören TED öğrencileri için özel olarak geliştirilmiştir. 2019 kampının kayıtları bugün itibariyle web sayfasından online olarak başlamıştır.
Her okul için belirlenen kontenjan dahilinde bu kampa kayıtlar başvuru önceliğine göre kabul edilecek olup, kontenjanı dolan okulun kayıt işlemleri durdurulacaktır.

Başvuruların tamamlanması için belirlenen son tarih 3 Mayıs 2019’dur.

Kamp programındaki yenilikler ve çeşitlenen aktiviteler hakkında bilgi vermek ve sorularınızı cevaplamak için TED OKULLARI ULUDAĞ YAZ KAMPI WEB SİTESİ’ni ziyaret edebilirsiniz.
KAYIT FORMU
TED Okulları Yaz Kampı Kayıt Formu

BAŞVURU VE KAYIT EKRANI


Ansolon