2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL SPORLARI FAALİYETLERİNDE BİR ÇOK SPOR BRANŞTA ÖĞRENCİLERİMİZ SAHADA OKULUMUZU TEMSİL ETTİLER

ÖĞRENCİLERİMİZ ‘TÜRKİYE VE DÜNYA FİNALLERİNDE BİZ DE VARIZ’ DEDİ.
5 Nisan 2024
TED ISPARTA KOLEJİ ÖNCÜLÜĞÜNDE ISPARTA’DA İLK! MİZAÇ ODAKLI ÖĞRETMENLİK EĞİTİMİ!
17 Nisan 2024
ÖĞRENCİLERİMİZ ‘TÜRKİYE VE DÜNYA FİNALLERİNDE BİZ DE VARIZ’ DEDİ.
5 Nisan 2024
17 Nisan 2024

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul sporları Faaliyetlerinde bir çok spor branşta öğrencilerimiz sahada okulumuzu temsil ettiler. Karate ,Voleybol , Basketbol, Yüzme ,Alp Disiplini Kayak , Snovboard ,Oryantiring ,3×3 Basketbol, Tenis, Masa Tenisi gibi birçok spor branşının olduğu turnuvalarda başarılarına başarı katmaya devam etmektedirler. Öğrencilerimize , Velilerimize , Öğretmenlerimize ve Antrenörlerimize teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.