TED ISPARTA KOLEJİ ÖNCÜLÜĞÜNDE ISPARTA’DA İLK! MİZAÇ ODAKLI ÖĞRETMENLİK EĞİTİMİ!

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL SPORLARI FAALİYETLERİNDE BİR ÇOK SPOR BRANŞTA ÖĞRENCİLERİMİZ SAHADA OKULUMUZU TEMSİL ETTİLER
16 Nisan 2024
23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KAPSAMINDA; ISPARTA İL JANDARMA KOMUTANLIĞINCA, JANDARMAYI TANITICI STANT FAALİYETİ İCRA EDİLDİ
19 Nisan 2024
16 Nisan 2024
19 Nisan 2024

TED Isparta Koleji Öncülüğünde Isparta’da İlk!
MİZAÇ ODAKLI ÖĞRETMENLİK EĞİTİMİ!
Isparta İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ev sahipliğinde TED Isparta Koleji’nin sponsorluğunda Eduen Danışmanlık Kurucusu Mehmet Yaşar tarafından Isparta’daki öğretmenlere “Mizaç Odaklı Öğretmenlik” eğitimi verildi.
Seminere, Isparta İl Milli Eğitim Müdürü Erhan Baydur, Isparta İl Şube Müdürü Gönül Şahin, TED Isparta Koleji Kurucu Temsilcisi Şule Yurcu, TED Isparta Koleji Anaokulu-İlkokul-Ortaokul Müdürü Hüseyin Avni Şataf, TED Isparta Koleji Lise Müdürü Gülin Özkan ve çok sayıda öğretmen katılım sağladı.
ITKM Gül Salonunda 16 Nisan Salı günü gerçekleşen seminerde açılış konuşmasını gerçekleştiren Sayın Şule Yurcu, bu yıl TED Isparta Kolejinde anaokulundan liseye uygulanmaya başlanan Mizaç Odaklı Eğitim’in Isparta genelinde yaygınlaşmasını hedeflediklerini belirtti ve özel okullarla resmi okulların el ele vererek bilgi paylaşımında bulunmasının önemini vurguladı.
Sayın Mehmet Yaşar bu eğitimde öğretmenlere mizaç bilgisini kullanma ve pratik etmeye yönelik mizaç eğitimi verdi.
Bu eğitimle öğretmenlerin ‘mizaç odaklı öğretmenlik’ tarzlarının desteklenerek, öğretmenlerin her öğrencinin mizaç eğilimlerini yakından tanımaları, eğitim süreçlerinde bu bilgiyi etkin şekilde kullanarak her öğrencinin bireysel farklılıklarını dikkate almayı ve öğrenciye özel motivasyon tarzlarıyla akademik desteği çeşitlendirmek amaçlandı.