23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Çelenk Sunma Töreni

Isparta Valisi Sayın Aydın BARUŞ 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Dolayısıyla Makamını Öğrencimiz Ecemsu YILDIZ’a Bıraktı
23 Nisan 2024
🎉🎈 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Coşkusunu Yaşamak İçin Meydan AVM’de Buluştuk!
25 Nisan 2024
23 Nisan 2024
25 Nisan 2024

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Valilik Meydanında gerçekleşen Çelenk Sunma Töreninde Ortaokul öğrencilerimizden Mesut Mert Tepe ve Irmak Uzuner öğrencilerimizin de görevli oldukları resmi törende Ortaokul Müdürümüz , Beden Eğitimi Öğretmenimiz okulumuza düşen görevlerini yerine getirmişlerdir. TED ISPARTA KOLEJİ olarak bütün öğrencilerimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramını kutluyoruz.