Isparta Valisi Sayın Aydın BARUŞ 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Dolayısıyla Makamını Öğrencimiz Ecemsu YILDIZ’a Bıraktı

TÜRK EĞİTİM DERNEĞİ TAM EĞİTİM BURSU
22 Nisan 2024
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Çelenk Sunma Töreni
23 Nisan 2024
TÜRK EĞİTİM DERNEĞİ TAM EĞİTİM BURSU
22 Nisan 2024
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Çelenk Sunma Töreni
23 Nisan 2024

Isparta Valisi Sayın Aydın BARUŞ 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla makamını ilkokul 4/A sınıfı öğrencimiz Ecemsu YILDIZ’a bıraktı.
Vali Yıldız makama geçtikten sonra yaptığı açıklamada,
“Ben çocukların hem öğrenmesi hem de eğlenmesi için pek çok şey yapmayı düşünüyorum. Mesela çocukların doğayı dilediği gibi gözlemlemesi ve öğrenmesi için Davraz’a bir tane gözlem evi yaptırmayı, çocukların eğlenmesi için de bir tane su parkı yaptırmayı çok istiyorum. Bu parkın içinde pek çok balık türünün olduğu büyük bir akvaryum olsun istiyorum . Çocuklar bu akvaryumu gezerken hem de pek çok balık türü hakkında bilgiler öğrensin istiyorum.” dedi.
Diğer okullardan da öğrencilerle bol bol sohbet eden Sayın Vali Aydın Baruş öğrencilerin talep ve önerilerini dinleyerek
“Onların gözlerindeki ışıktan, yüzlerindeki sevinçten biz büyük bir ilham alıyoruz. Geleceğe dair umutlarımızı onlarla besliyoruz. Türkiye Cumhuriyeti’nin geleceği kendini iyi yetiştirecek olan bu gençlerimizde ,bu çocuklarımız da ; onlarla ne kadar gurur duysak azdır.” diyerek öğrencilerin güzel istekleri için her birini ayrı ayrı tebrik etti.