4. Sınıflar Dil Gecesi

Ted Isparta Koleji Ortaokulundan Büyük Başarı
2 Haziran 2023
URFODU Uluslararası Bilgi Yarışmasında Kimya Alanında BİRİNCİLİK VE ALTIN MADALYA!
3 Haziran 2023
Ted Isparta Koleji Ortaokulundan Büyük Başarı
2 Haziran 2023
3 Haziran 2023

YABANCI DİLLER BÖLÜMÜNÜN DÜZENLEMİŞ OLDUĞU DİL GECEMİZDE 4.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ BİRBİRİNDEN ETKİLİ PERFORMANSLAR SERGİLEDİLER
Öğrencilerimizin özellikle *İngilizce konuşma ve yazma becerilerini geliştirmek, kendilerini topluluk önünde ifade edebilmede özgüven kazandırmak, takım çalışmasının önemini vurgulamak* adına bu yıl İngilizce derslerimizi yıl boyunca sürdürdüğümüz drama etkinlikleriyle güçlendirdik. Bu etkinlikler kapsamında öğrencilerimiz kimi zaman kendi oyunlarını yazdılar, kimi zaman ses çalışmaları yaptılar, işbirliği gerektiren oyunlarla empati kurma, karşı fikre saygı duyma, sabırlı olma, duygu kontrolü gibi bir çok konuda çeşitli tecrübeler edindiler.
4. Sınıf öğrencilerimiz tüm bu çalışmalarının ürünü olarak *Animal Discoveries* isimli oyunu velilerinin önünde sergileyecekleri için çok heyecanlıydılar.
Velilerimizin desteği ve katılımı ile gerçekleşen etkinliğimize önce Almanca gösterisi ile başladık. Almanca ile geçen yıl tanışan 4. Sınıf öğrencilerimiz bu yıl A1.1 seviyesindeki derslerimizle ortaokula hazırbuşunuşluklarını tamamladılar. Sonrasında “Animal Discoveries* isimli skeçimizde bir televizyon programından ormandaki kaşiflere bağlandık ve çeşitli hayvanların kendilerini tanıttığı bölümleri izlerken önceden duymadığımız ilginç bilgilerle karşılaştık. Hemen arkasından da sözü velilerimize bıraktık. Öğrencilerimizin doğaçlama yaparak sunduğu yarışmada , bahsedilen hayvanlarla ilgili sorulan sorulara cevap veren bu sefer öğrenciler değil, velilerimizdi.
Tüm bunlar sırasında hem keyifli anlar geçirdik hem de öğrencilerimizle bir kez daha gurur duyduk.
1 hafta sürecek Yabancı Dil gösterilerimizle tüm sınıf seviyelerimizden her bir şube ile devam ettikten sonra 6 Haziran’da Süleyman Demirel Üniversitesi’nde gerçekleştireceğimiz *TEDStage: A Journey in English* isimli Anaokulunda Liseye kadar tüm seviyelerden öğrenci performanslarıyla gerçekleştireceğimiz gösterimizle son vereceğiz.