Dijital Obezite Sempozyumu

LGS Moral & Motivasyon Kahvaltısı
Fit in Deutsch
16 Mayıs 2022
TED Isparta Koleji Yönetimi ve PDR Zümresi, Dijital Obezite Sempozyumuna katıldılar.
Türk Eğitim Derneği’nin düşünce kuruluşu TEDMEM tarafından düzenlenen TED Ankara Koleji ATA Sahne’de “Dijital Obezite” temalı 5. Uluslararası Eğitim Forumuna TED Isparta Koleji Yönetimi ve PDR Zümresi de katıldı.
Forumda pek çok ulusal ve uluslararası konuşmacı yer aldı. Okulların toplumdaki en eşitlikçi kurumlar olması gerekliliği her fırsatta vurgulanan forumda dijital materyallerin okul ortamını farklılaştırması ve bilgiye daha hızlı bir şekilde ulaşılabilir imkanlar sunması ile eğitimde dijital dönüşümün başladığı aktarıldı. “Dijital Obezite Nedir, Eğitim ve Dijitalleşme, Dijital Çağda Çocukluk ve Ebeveynlik” gibi eş zamanlı panellerde gelecek için dijital teknolojinin dengeli kullanımı önerildi.